Δημοσιεύσεις

Δελτίο Τύπου | Χριστιανική Αδελφότης Λυδία

Η Χριστιανική Αδελφότητα ΛΥΔΙΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες υποστηρικτές και φίλους του πνευματικού και ιεραποστολικού έργου του μακαριστού Γέροντος Θεοφίλου Ζησοπούλου, εμπνευστή και ιδρυτού της Αδελφότητός μας, γνωστοποιεί ότι το περιοδικό «ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ» που εκδίδεται και κυκλοφορεί επί 40 και πλέον έτη είναι το μοναδικό που εκδίδεται από την Αδελφότητά μας.

Μετά την έκδοση της υπ’ αριθμ. 6023/2022 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει πλέον ουδεμία αμφιβολία αναφορικά με τον δικαιούχο της λεκτικής ένδειξης «ΛΥΔΙΑ», που δύναται να την χρησιμοποιεί είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη λεκτική ή περιγραφική ένδειξη.

Σύμφωνα μάλιστα με το αναλυτικό σκεπτικό της ως άνω δικαστικής αποφάσεως, η χρήση του τίτλου «Ορθόδοξη Χριστιανική Αδελφότητα Αγία ΛΥΔΙΑ» είναι παραπλανητική, για τον λόγο ότι είναι πανομοιότυπη με την καθιερωμένη από το 1965 ονομασία μας, με την προσθήκη των λέξεων «Ορθόδοξη» και «Αγία» με αποκλειστικό σκοπό να προκαλεί σύγχυση στο κοινό και να παραπλανεί τους συνεργάτες ότι οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτούς που χρησιμοποιούν τον παραπάνω τίτλο συνιστά συναλλαγή με το σωματείο μας.

Τα μέλη της Χριστιανικής Αδελφότητος ΛΥΔΙΑ, μένοντας πιστά στις παρακαταθήκες του μακαριστού Γέροντος Θεοφίλου, συνεχίζουν, με την ευλογία του επιχωρίου Σεβ. Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, την ιεραποστολική, πνευματική και φιλανθρωπική τους προσπάθεια για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας, κάτω από την σκέπη της Εκκλησίας μας.

Ασπροβάλτα 10.06.2022
Χριστιανική Αδελφότης ΛΥΔΙΑ