Χωρίς κατηγορία

Καλοκαιρινή κλήρωση-Αύγουστος, ο μήνας της Παναγίας μας

Ο Αύγουστος είναι αφιερωμένος στην Υπεραγία Θεοτόκο. Από την πρώτη ημέρα ξεκινούν εναλλάξ να ψάλλονται οι δύο Παρακλητικοί Κανόνες της Παναγίας μας. Η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεώς της εορτάζεται στο μέσον του μηνός Αυγούστου, στις 15. Στις 23 τιμάται πανηγυρικά η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως, τα γνωστά “Εννιάμερα” και στις 31 εορτάζεται η κατάθεση της Τιμίας Ζώνης Της.

Η Παναγία μας είναι η Μητέρα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Μητέρα όλου του κόσμου.

“Πολλά ισχύει η δέησις Μητρός προς ευμένειαν Δεσπότου”. Στις πρεσβείες της ελπίζουμε και στην μητρική της αγάπη προσβλέπουμε. Ευχόμαστε η Παναγία να πρεσβεύει στον Υιό και Θεό μας ώστε η Πατρίδα μας να μείνει Ορθόδοξη και Ελληνική. Σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, ευχόμαστε και προσευχόμαστε η Παναγία μας να χαρίζει τα “προς σωτηρίαν αιτήματα” και κάθε παρηγοριά και στηριγμό στις δυσκολίες της ζωής.

Τρεις τυχεροί κερδίζουν 3 δώρα

  • Κοίμηση της Θεοτόκου (εικόνα με την τεχνική του στιλβωτού χρυσού)
  • ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕ (CD με τραγούδια για την Παναγία) Γρηγόρη Νταραβάνογλου-Μανώλη Καρπαθίου
  • Ο Γλυκασμός των Αγγέλων  (βιβλίο με ομιλίες στους Παρακλητικούς Κανόνες της Υπεραγίας Θεοτόκου) του αειμνήστου π. Θεοφίλου Ζησοπούλου
  • ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2023.